sobota 24. ledna 2015

Serpentine Falls

 Už před výletem na Pinnacles Monče začala teplota a stou bojuje až do dnes. Proto jsem pondělní výlet podnikl bez ní a zatím co se ona potila pod přeinou já se s třema kámošema potil v autě s kuželkama směr Serpentine Falls.

Hodinu na jih od Perthu leží jeden z mnoha parků, který se vyznačuje jezírkem se sladkou vodou a možností koupání. Pokud necháte auto před bránou tak se po páté místo vyprázdní a máte možnost se koupat bez otravnejch davů. Před vylidněním jsme skočili na BBQ kde nás překvapila rodinka klokanů co tam somruje od turistů.


Po grilu sme se šli cákat. Dost lidí se jim tam zabilo pádem ze skály/na skálu/ na jiného plavce takže je to tam teď "zakázaný". My jsme s Joanem přešlapovali na místě zda si skočit cca 10m, ale zvítězil hloupej rozum... snad příště. Když jsme vylezli nad vodopád zjistili jsme že je tam mini jezírko a trubka, ze který se chrlí zásobní voda. Místní redneck nám pak řekl pravdu, že to tam teď pumpujou zemědělci jinak by to tam vyschlo. Každopádně srandy kopec a dost příjemnej vejlet na smradlavý pondělí.

Díky nový kamerce co jsem si koupil na výletování si můžete vychutnat 170° výhled shora vodopádu

Žádné komentáře:

Okomentovat